THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌ها): عناب به صورت اعجاب‌آوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیت‌های خاص زیستی دارند (فیتونوترینت‌های زیست فعال) است و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان می‌دهد.

در صورت تمایل برای دریافت پاسخ بهتر این فیلد را پر کنید.

همچنین ورزشکاران می‌توانند قبل از فعالیت‌های سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کم‌آبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.

برای اطلاع از طرز تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی کلیک نمایید. 

به همین علت توصیه می‌شود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.

به خاطر بسپارید که مهم‌ترین و بیشترین خواص عناب تازه به دلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدان در این میوه است.

از دیگر خواص عناب می‌توان به تصفیه خون و دفع سموم بدن اشاره کرد.همچنین گیاه عناب از بروز مشکلات قلبی جلوگیری می‌نماید و در موارد مراقبت‌ها و درمان‌های پوست، عناب سبب روشنی پوست می‌شود.

این میوه را می‌توانید جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری و کم خاصیت کنید و از ثابت ماندن وزن خودتان لذت ببرید.

بهبود سلامت قلب نیز از خواص عناب خشک است. عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ‌های خونی شما را شل می‌کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند.

ظاهرا عناب چینی خشک همان اندک ویتامین‌ها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.

سلول های مغز با افزایش سن شروع به تحلیل می کنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش می دهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.

عناب برای چی خوبه؟ از خواص عناب تازه می‌توان به خواص درمانی آن برای آرامش‌بخشی و ضد بدخلقی نام برد و در طب سنتی چینی و کره از آن به‌عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود، استفاده می‌‌کنند.این گیاه باعث تقویت معده و طحال و سیستم گوارشی شده است و برای درمان بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.

نشانی ایمیل خواص عناب در طب سنتی شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Report this page